Výsledky z medzinárodných súťaží, vrátane toho posledného z Viedne, kedy sme do posledného momentu bojovali o titul šampióna s našim slamovým Tramínom si určite zaslúžia oslavu. A keď už oslavovať, tak vo veľkom. Spojili sme naše úspešné vína s kuchyňou najlepšieho slovenského kuchára Mariána Fila a spoločne sme tento výsledok odprezentovali novinárskej obci. Tento nádherný večer nesúci sa v príjemnej atmosfére sa konal v priestoroch reštaurácie Afrodita sídliacej v kaštieli v Čereňanoch. Prípitok v podobe ľadovej Frankovky modrej z ročníka 2009 padol na úžitok a krásny večer sa mohol začať. Počas neho sme viackrát presvedčili prítomných hostí, že vínka z Viedne si medaile naozaj zaslúžili a v kombinácii so šéfkuchárovými špecialitami vyvracali názor, že sladké vína sa hodia len k dezertom či syrom. Z očarujúcich kombinácií jedla a vína spomeniem srnčiu panenku v lístkovom ceste, ktorej vínneho partnera robil najprv suchý Cabernet sauvignon ocenený zlatom z Viedne a následne očaril aj Dunaj, slamové víno z ročníka 2009. Prezentácia sa natiahla do neskorých večerných hodín, no na našu veľkú radosť vínka neprestávali hostí očarovať, rovnako ako nesklamali geniálne jedlá Mariána Fila, ktorému za vzájomnú spoluprácu z celého srdca ďakujeme.